Meld u aan voor de Ergobaby nieuwsbrief en ontvang 10€ korting* op uw volgende bestelling.

Onze verantwoordelijkheid om de toekomst te dragen

Wij geloven in de transformerende kracht van liefde. Wij staan er steeds weer versteld van hoe het allerkleinste mensje ons leven kan veranderen met slechts één ademhaling. Plotseling is niets belangrijker dan de baby veilig, comfortabel en gelukkig aan onze zijde te houden. Om onze liefde voort te zetten en hun gezonde en gelukkige toekomst te verzekeren, geloven wij dat het onze verantwoordelijkheid is om te werken aan de wereld die wij voor onze kinderen voor ogen hebben en die er zo uitziet:

Sustainability artwork

Duurzaamheid

Wij zijn vastbesloten om vriendelijker met onze planeet om te gaan, zodat wij aan de behoeften van de huidige generatie en die van de komende generaties kunnen voldoen.

DEI artwork

Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Wij zijn een wereldgemeenschap die veerkrachtig, empathisch, antiracistisch, inclusief en gastvrij is, zodat onze kinderen openlijk en zonder angst in een veilige wereld kunnen leven.

Science artwork

Gemeenschap van gezondheidswerkers

We werken samen met gezondheidsprofessionals, verloskundigen, babywearing deskundigen en draagdoek bibliotheken om onderzoek te doen en producten te ontwikkelen die aan de behoeften van ouders en baby's voldoen. Op basis van de verzamelde inzichten ondersteunen we onze ouder- en verzorgersgemeenschap door educatieve bloginhoud aan te bieden die nog steeds veel gelezen wordt.

Giving back artwork

Teruggeven

Wij zijn een gemeenschap die in staat is om het welzijn van alle gezinnen te ondersteunen door middel van zwangerschap, geboorte voorlichting en de gezondheid van moeders. Wij helpen de ouder-baby band te versterken.

People poilicy artwork

Onze Mensen

Wij koesteren een werkplek waar onze mensen door opleiding en training in hun kracht worden gezet en geïnspireerd worden om innovatieve, veilige en verantwoorde producten te creëren.

Lees ons merkimpactrapport: Hier